Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop
et strikkeliv 2 ud i verden isager isagergarn bourcle jensen yarn silk mohair garn isager opskrifter
et strikkeliv 2 ud i verden isager isagergarn bourcle jensen yarn silk mohair garn isager opskrifter
et strikkeliv 2 ud i verden marianne isager isagergarn garn

Et Strikkeliv 2 - Ud i Verden - Marianne Isager

350,00 DKK
Varenummer: etstrikkeliv2

ET STRIKKELIV - UD I VERDEN af Marianne Isager

I bogen "Et Strikkeliv - ud i verden" tager Marianne Isager læserne med på en inspirerende rejse gennem sit liv med strik. Dette andet bind i en serie på tre fokuserer på hendes oplevelser i 90'erne, hvor hun begynder at udforske verden omkring hende. Rejser til Latinamerika, Afrika, Grønland og Nepal åbner op for en verden af inspiration. Ikke kun mønstre og materialer på tekstiler og kurve, men også bygninger, landskaber og de unikke oplevelser, der bliver vævet ind i sjælen, når man besøger nye steder og føler landets traditioner, mad, mennesker og historie helt ind i kroppen.

I bogen 'Et Strikkeliv - Ud i Verden' præsenteres også en række af Marianne Isagers tidligere markante modeller, der afspejler tidsånden og inspirationskilderne fra rejserne. Derudover byder bogen på 16 nye og unikke strikkeopskrifter, der bygger videre på den inspirerende rejseoplevelse. Fælles for alle modellerne er det håndværksmæssige niveau og brugen af højkvalitets garn. Alle opskrifterne er naturligvis med garn fra Isager.

Selvom Marianne Isagers rejser ud i verden har åbnet hendes øjne for verden, forankrer hun stadig sit strikkeliv i byen Tversted i det nordlige Vendsyssel. Tversted er også hjemsted for Isagers garnfirmaet, der i dag drives af Marianne Isager og hendes datter Helga Isager.

Marianne Isagers bog "Et Strikkeliv - ud i verden" inviterer læserne ind i en verden af inspiration, hvor bredden af hendes rejser og den dybdeborende betragtning af verden omkring hende bliver omsat til håndværksmæssige strikkeprojekter. Tversted forbliver det stabile anker i hendes liv, mens hun udforsker og skaber med garnets tråde og mønsterets sprog.

Antal sider: 192
Sprog: dansk

Antal
1
Tilføj til kurv

Strikkeopskrifter fra bogen: Et Strikkeliv - ud i verden af Marianne Isager:

Læs mere om modellerne fra Et Strikkeliv 2 her