Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Om Uldgalleriet

Uldgalleriet er beliggende i Frederiksværk i Nordsjælland. Herfra driver vi både butikken samt den tilhørende webshop. Hos Uldgalleriet er vi bevidste om at service og kvalitet skal gå hånd i hånd. Derfor er kunden altid i centrum ligesom vi sælger garner af god, naturlig og høj kvalitet.

Hos os kan du altid søge råd, vejledning og få inspiration til dit næste projekt. Vi står altid klar til at yde en høj service hvad enten du er nystrikker eller garvet strikker - ligesom du altid er velkommen til at komme ned og få strikkehjælp. Butikken har også en lille hyggeligt café hvor du kan holde en velfortjent pause og købe og nyde en kop økologisk kaffe eller the.

Vi kalder selv Uldgalleriet en naturbutik. Vi har et bredt sortiment i garner og tilstræber at vores kvaliteter kun indeholder naturlige fibre (Der er dog undtagelser: eksempelvis indeholder strømpegarn ofte nylon for at styrke garnet). Vi fører nogle af de bedste garner fra den skandinaviske garnverden, når det kommer til kvalitet og naturlighed - og vi bestræber os altid på at have alle farver i vores sortiment, så længe pladsen tillader det.

Vi håber du vil nyde Uldgalleriet ligeså meget som vi gør.

Med venlig hilsen

Hanne Lykke Berthelsen og Kenneth ThraneUldgalleriets historie

Uldgalleriet blev startet for ca. 30 år siden af Gitte og John Larsen. Først som gårdbutik, men senere flyttede de Uldgalleriet ind til centrum af Helsinge som ren strikkebutik. Efter en årrække i Helsinge valgte Gitte og John at hjemtage butikken til deres hjem på Sandet ved Tibirke. I august 2019 valgte de at sælge butikken. For Hanne havde Uldgalleriet i mange år været hendes ynglingsstrikkebutik, så det var oplagt vi overtog butikken, da vi fik muligheden. Således kunne en livsdrøm blive til virkelighed. Efter vi overtog butikken har Uldgalleriet endnu engang oplevet en flytning denne gang til Jernbanegade 7 i Frederiksværk.