Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Hjelholts Uldsæbe - 500 ml

89,00 DKK
Varenummer: 50063

Uldsæbe fra Hjelholt Uldspinderi.

Hjelholt Uldsæbe - er et uldvaskemiddel, der er skabt til vask af sweatre. Hjelholts uldsæbe er fremstillet i Danmark, Svanemærket og 100% parfumefri.

Hjelholt Uldsæbe er udelukkende parfumefri og har en utrolig drøjhed. En enkelt hættefuld (12ml) er tilstrækkelig til en håndvask i 10 liter vand, hvilket sikrer, at en flaske på 500ml varer ekstraordinært længe. Med Hjelholt Uldsæbe går effektivitet og økonomi hånd-i-hånd.

Denne alsidige sæbe er egnet til brug på både uld og silke og lever fuldt op til de høje standarder for Svanemærkning. Den er med andre ord ikke kun godt for ulden, men også for din hud og miljøet omkring dig. 

Indhold:

500 ml (Svare til mellem 20 - 40 vaske afhængig af dosering)

Procentmæssig angivelse af indholdsstoffer: 

DK: 5% - 15%:

  • Anioniske overfladeaktive stoffer
  • Nonioniske overfladestoffer

> 5% Sæbe

Konserveringsmiddel (PHENOXYETHANOL)

Antal
1
Tilføj til kurv

Om Hjelholt Uldspinderi og deres garner

Hjelholt Uldspinder på Sydfyn er kendt for deres fantastiske garner. De producerer og fremstiller garnene på deres eget spinderi og bruger kun den bedste uld til deres produkter.

Et af deres mest populære garner er håndværksgarnet. Dette garn er lavet af det glansfulde Gotlandske Pelsuld og den bløde merinould fra Falklandsøerne. Håndværksgarnet er perfekt til håndstrik og fås i ensfarvet udgave. Det er ideelt til sweatre, både til indendørs og udendørs brug.

Et andet garn fra Hjelholt Uldspinder er deres "Dansk Pelsuld". Dette garn er også lavet af 100% uld, der er spundet på deres eget spinderi. Den tynde Danske Pelsuld er fremstillet af uld fra gotlandske pelsfår, både fra deres egne får og fra andre danske fårehold, hvor de nøje udvælger og sorterer i kvaliteten. Ulden fra gotlandske pelsfår har meget glatte og glansfulde uldfibre. For at opnå kvalitetsgarnet, der kaldes "Dansk Pelsuld", blander Hjelholt Uldspinder den skandinaviske pelsuld med en mindre mængde blød merinould fra Falklandsøerne. Dette gør garnet mere venligt overfor sart og følsom hud.

Hyrdegarnet er et andet populært garn fra Hjelholt Uldspinder. Dette garn er deres kraftigste strikkegarn og er velegnet til store pinde og kolde forhold. Det er lavet af en blanding af gotlandsk pelsuld, merinould og mohair, og selvfølgelig spundet på Sydfyn på deres uldspinderi. Hyrdegarnet kan bruges til lækre og vamsede sweaters og er også velegnet til valkestrik. Det passer eksempelvis perfekt til MY FAVOURITE THINGS • KNITWEARs Sweater no. 9, som den dygtige Karoline Mathilde har vist frem.