Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

VIGTIG INFO: WEBSHOPPEN ER ÅBEN - MEN BUTIKKEN HOLDER FERIELUKKET FRA 22/7 - 28/7

BEMÆRK SAMTIDIG:

Der må i ferieperioden forventes længere leveringstid. Vi takker for tålmodigheden. 

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Symfonie - Strømpepinde - Knitpro

15 cm, 6 mm

95,00 DKK
Varenummer: 20144

KnitPro Symfonie Strømpepinde: Farverige, behagelige og holdbare

Vælg Længde: 15 eller 20 cm

Vælg Størrelse: 2 - 8 mm

Længde
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
15 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
20 cm
Antal
1
Tilføj til kurv

Hvorfor vælge KnitPro Symfonie Strømpepinde?


Hvis du elsker at strikke strømper, sokker eller andre små projekter, vil du blive glad for KnitPro Symfonie strømpepinde. Disse pinde er lavet af lamineret birketræ, som er et stærkt, let og naturligt materiale. Pindene er bløde og varme at holde ved, så du kan strikke i timevis uden at få ondt i hænderne. Pindene har også en glat og mat overflade, som gør det nemt for garnet og maskerne at glide.

KnitPro Symfonie strømpepinde er ikke kun praktiske, men også smukke. De har et flerfarvet design, som skifter mellem gule, grønne, røde og blå nuancer. Pindene vil derfor tilføje et strejf af farve og glæde til dit strikketøj. Pindene er også velegnede til både begyndere og øvede strikkere, da de har en god balance og spids.

Hvordan vælger du de rigtige KnitPro Symfonie Strømpepinde?


Du kan vælge mellem forskellige længder og størrelser af KnitPro Symfonie strømpepinde. De findes i længder på 15 og 20 cm, og i størrelser fra 2 til 8 mm. Du kan derfor finde de pinde, der passer bedst til dit projekt og dit garn. De korte pinde er gode til små og fine projekter, mens de lange pinde er gode til projekter med mange masker.

Hvem er KnitPro?


KnitPro er et anerkendt mærke, som producerer strikkepinde og hæklenåle af høj kvalitet. KnitPro har også en bæredygtig og etisk profil. I Symfonie-serien finder du også rundpinde, udskiftelige rundpinde og hæklenåle, som alle har det samme flotte og funktionelle design.

Bestil dine KnitPro Symfonie strømpepinde i dag, og glæd dig til at strikke med dem. Du kan finde dem i vores butik/webshop Uldgalleriet, hvor vi har et stort udvalg af strikkepinde, garn og tilbehør. Vi glæder os til at se dig!