Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop
to garnnoegler i kvaliteten Snefnug fra camarose i farven snehvid

Snehvid - 7811 - Snefnug - CaMaRose

74,00 DKK
Varenummer: 907811

Snehvid Snefnug fra CaMaRose - 7811

Fiber: 55% Babyalpaca, 35% Bomuld og 10% Ekstra fin merinould

Løbelængde: 50g = ca. 110m

Vægt:
50g

Strikkefasthed: 12-16m x 24p

Pindestørrelse: 4 - 6 mm

Antal
1
Tilføj til kurv

Garn: Snefnug fra CaMaRose

Farve: Snehvid

Om Snefnug fra CaMaRose:

SNEFNUG garnet fra CaMaRose er en hyldest til naturlighed og finesse, vævet sammen af de fineste fibre. Dette garn er en drøm af 55% baby alpaca, 10% ekstra fin merinould, og 35% økologisk bomuld, hvilket sikrer en himmelsk blødhed og en let, men fyldig fornemmelse.

Fremstillet med respekt for både miljø og dyrevelfærd, kommer SNEFNUG til live i et italiensk spinderi, hvor familietraditioner værnes om. Den merinould, der indgår, er garanteret uden mulesing og importeret fra Sydamerika, mens den bløde baby alpaca stammer fra Peru, og den holdbare bomuld fra Egypten.

I hjertet af SNEFNUG finder man en kerne af økologisk bomuld, som er forsigtigt indhyllet i en fin blanding af merino og baby alpaca, hvilket skaber et garn, der er både slidstærkt og udsøgt blødt.

Perfekt til alt fra babytøj til trendy voksenstrik, SNEFNUG understøtter en bred vifte af strikkeprojekter, inklusive de populære oversize designs. Med en righoldig palet af farver, herunder den elegante Lysbeige, er det nemt at finde den perfekte kombination til ethvert projekt.

Med en anbefalet pindestørrelse på 4,0 til 6,0 mm og en strikkefasthed på 12-16 masker pr. 10 cm og ca. 24 pinde i højden, tilbyder SNEFNUG en løbelængde på 110 meter pr. nøgle, der vejer 50 gram.

For at opretholde garnets skønhed og form, bør det håndvaskes med uldvaskemiddel og tørres liggende. Det færdige strik kan krympe op til 7% ved vask, men vil tilpasse sig ved brug. Ribkanter bør strikkes en smule strammere for at kompensere for naturlig udvidelse over tid.