Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop
refined-knitwear-rikke-bangsgaard-strikkebog

Refined Knitwear - Rikke Bangsgaard

350,00 DKK
Varenummer: 9788740085174

Refined Knitwear af Rikke Bangsgaard

Rikke Bangsgaard er en anerkendt strikkedesigner med en moderne nordisk og enkel, feminin stil. Hun står bag Refined Knitwear, en ny bog med 19 smukke og tidløse strikkedesigns.

Refined Knitwear – Kærlighed til strik og steder er en bog med Rikkes favoritopskrifter, hvoraf nogle er helt nye. Bogen har opskrifter på bluser, sweatre, cardigans, en slipover og en top samt en hue og et tørklæde som tilbehør. Alle designs har en god pasform, et klassisk snit og fine detaljer.

Det er strik, der holder i mange sæsoner og kan bruges igen og igen. Opskrifterne er alle detaljerede og ledsaget af instruktionsvideoer.

Rikke, der er uddannet håndarbejdslærer, fortæller, at opskrifterne er inspireret af den skandinaviske designtradition med enkelthed og finesse og af særlige steder i Danmark og udlandet, som hun holder af.

”Jeg føler, at der er en forbindelse og en harmoni mellem min designproces og de steder, jeg besøger. Inspiration fra naturen, farver, strukturer, stemninger og minder, der er knyttet til stederne og mit personlige liv, påvirker det endelige strikkedesign.”

En ny strikkebog til både begynderen og den passionerede strikker – med designs med hjerte for håndværket og fine steder og fyldt med smukke billeder.

Allerede eksisterende modeller

Nigrum Cardigan, Aurora Bandana, Cor Sweater, Nigrum Tee Placket, Casia Sweater, Capulus Sweater, Casia Cropped Cardigan, Nigrum Sweater V-Neck, Cor Sweater Variation, Fungus Slipover V-Neck, Capulus Cardigan, Lux Beanie, Linea Blouse.

Nye modeller

Crassus Sweater Collar Chunky, Fungus Sweater, Rosea Blouse, Rubus Blouse, Fungus Shawl Cardigan Light, Linea Top Variation.

256 sider, Hardback, Politikens Forlag

Antal
1
Tilføj til kurv

Om Rikke Bangsgaard:

Rikke Bangsgaard har en dybt forankret passion for strikning. Hendes glæde ved at strikke begyndte allerede i en ung alder, da hun blev undervist af sin mor og farmor. Denne interesse har fortsat igennem hendes liv og har endda overskygget andre aktiviteter. I 2004, efter at have afsluttet sin håndarbejdseksamen fra lærerseminariet, besluttede hun sig for at skabe sin egen strikkestrikkeopskrift. Dog tog det hende mere end 15 år at realisere sit potentiale og starte sin virksomhed, Reflected Knits. Hun driver nu en succesfuld virksomhed, der specialiserer sig i at designe og producere strikkestrikkeopskrifter med et enkelt udtryk og et feminint og nordisk præg