Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop
project-18-projekt-mappe-re-designed-burned-tan-strikketilbehoer
project-18-projekt-mappe-re-designed-burned-tan-strikketilbehoer
project-18-projekt-mappe-re-designed-burned-tan-strikketilbehoer-open

Project 18 - Projektmappe - RE:Designed

600,00 DKK
Varenummer: P018

Project 18 fra RE:Designed: Lædermappe til opskrifter og tilbehør

Project 18 fra RE:Designed er en fantastisk læderprojektmappe Denne innovative mappe fra RE:Designed er en ægte to-go klassiker, når du skal have opskrifter, noter, pinde og strikketilbehør med på farten. Mappen har en række små rum, hvor kun fantasien sætter grænser for brugen. Det klassiske mappe-look sikre du får en stilfuld mappe i det lækre urbanlæder.

Kvalitet: 100% Læder

Dimensioner: H: 18 x B: 26 x D: 5 cm

Farve: Vælg mellem Walnut og Burned Tan

Antal
1
Tilføj til kurv

Sådan passer du på din Project 18 fra RE:Designed

PROJECT 18 er lavet af den eksklusive Urban læderkvalitet, der er naturligt farvet okselæder. Før overfladen er færdigbehandlet, påføres farvestoffet forsigtigt for at bevare det originale mønster af rålæderet. Resultatet er en kvalitet, der er præget af sit naturlige og bløde udseende og følelse. Hvert eneste etui er unikt med sine individuelle egenskaber, der gør det til en ægte perle.

For at sikre en lang holdbarhed og gøre læderet mere modstandsdygtigt over for snavs og vand, anbefaler vi at bruge læderbalsam til at pleje din mappe. Det giver dig mulighed for at bevare og forstærke skønheden i dit læderprojekt.

Så slip kreativiteten løs, og sig hej til Project 18 – din ultimative partner i den vidunderlige verden af strik og hækling! Oplev den legende glæde ved at udtrykke dig med strikkepinde og hæklenåle. Projektmapper har aldrig set så spændende og forførende ud – RE:Designed giver muligheden for en unik læderprojektopbevaring.