Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop
project-17-stor-clutch-quilt-re-designed-burned-tan
project-17-stor-clutch-quilt-re-designed-burned-tan

Project 17 - Stor Clutch - Quilt - RE:Designed

600,00 DKK
Varenummer: P017

Project 17 fra RE:Designed: Smuk Stor Clutch med Quiltmønster af læderlapper

PROJECT 17  Stor Projekt-Clutch fra RE:Designed er lavet af overskydende læderlapper fra produktionen, hvor de små stykker er syet sammen og giver det unikke quiltmønster. Med Projekt 17 har du plads til et lille strikke- eller hækleprojekt, et par garnnøgler og strikketilbehør. Clutchen har 4 åbne lommer indeni, der er dybe nok til strikkepinde og andet tilbehør, som du kan organisere og nemt finde dem igen. Clutchen lukkes med en metallynlås, hvilket sikrer, at dine strik altid er i orden. Den har et lille håndtag på siden, hvilket gør den nem at have med dig på farten. Som ekstra tilbehør er inkluderet er en lille nøglering designet til opbevaring af dit målebånd, så det ikke bliver væk. Dit køb inkluderer også en praktisk stofnetpose.

Kvalitet: 100% Læder

Dimensioner: H: 20 x B: 28 x D: 7,5 cm

Farve: Vælg mellem Walnut og Burned Tan

Antal
1
Tilføj til kurv

Pleje af din PROJECT 17 fra RE:Designed

PROJECT 17 er lavet af læderlapper. Lapperne er et resultat af, at de bruger resterne fra RE:DEsigned's produktion af lædertasker. De bruger specifikt Urban kvalitet, som er lavet af naturligt farvet okselæder. Inden de færdiggør overfladen på læderet, behandler de det med farvestof for at bevare det rå læderes oprindelige udtryk. Kvaliteten af læderet er præget af dets naturlige og bløde udseende samt følelse, hvilket gør hver eneste taske unik.

Efter farvningen påføreres manuelt en let voks på overfladen af læderet. Vi anbefaler, at du bruger læderbalsam til at pleje din clutch og forøge læderets holdbarhed samt modstandsdygtighed over for snavs og vand. Du kan med fordel anvende RE:Designed Leather Care.