Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Project 14 - XL Etui til Pinde - RE:Designed

Black/Gold

700,00 DKK

Project 14 fra RE:Designed: Ha' altid dine elskede pinde lige ved hånden

PROJECT 14 fra RE:Designed er et fantastisk XL læderetui til dine forskellige strikkepinde. Etuiet er lavet i urbanlæder og fås i tre elegante farver: Walnut/Gold, Burned Tan/Gold og Black/Gold.

Dit pindeetui er det perfekte redskab til at holde styr på dine udskiftelige rundstrikkepinde. Med hele 6 lommer med trykknapper kan du trygt opbevare dine wires sikkert og uden slinger i valsen. Det er nemt at organisere dine pinde og undgå at de bliver sammenfiltrede.

Bag lommerne gemmer der sig åbne rum, hvor du kan opbevare dine strikkeopskrifter eller andre nødvendige ting. Du kan også bruge etuiet til at have dit målebånd lige ved hånden, takket være det smarte elastikbånd. Der er i alt 18 lommer som kan holde styr på dine udskiftelige pinde, hæklenåle eller strømpepinde. Etuiet holder dine strikkeredskaber velorganiseret og altid lige ved hånden.

Det praktiske ved Project 14 er, at det ikke kun rummer dine pinde. Der er også to små lommer med klap og knaplukning. Her kan du opbevare din saks og alt det løse strikketilbehør, som du også gerne vil have lige ved hånden. Læderetuiet foldes desuden elegant sammen og lukkes med et tryk, hvilket gør det utrolig nemt at tage med dig overalt. Du kan altid have dine vigtige strikkeredskaber med dig, uanset hvor du befinder dig.

Kvalitet: 100% Læder

Dimensioner: H: 22 x B: 18 - 70 x D: 3 cm

Farve: Vælg mellem Walnut/Gold, Burned Tan/Gold og Black/Gold

Ønsker du at tilkøbe Leather Care fra RE:Designed?
Antal
1
Tilføj til kurv

Project 14: Et XL Etui til strikkepinde i kvalitetslæder

Project 14 er lavet af RE:Designed's unikke Urban kvalitet, som er lavet af naturligt farvet okselæder. Før overfladen er færdigbehandlet, bliver den behandlet med farvestof for at bevare den rå læders naturlige mønster. Denne kvalitet kendetegnes ved sit naturlige og bløde udseende, der gør hvert eneste etui unikt med individuelle egenskaber. Efter farvningen påføres der en let voks manuelt på overfladen for at øge holdbarheden og beskytte læderet mod snavs og vand.

Det anbefales at du bruger læderbalsam for at forlænge levetiden og gøre dit etui mere modstandsdygtigt over for snavs og vand. Så kan du være sikker på, at dit læderetui forbliver smukt og i topform i lang tid fremover.

Gå ikke på kompromis med dine strikkeredskaber, vælg Project 14 fra RE:Designed og få et stilfuldt og funktionelt læderetui, der er skabt til at holde styr på dine pinde og strikkeredskaber på bedste vis.