Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Laura Mini - Crossbody/taske - Muud Living

Whisky

499,00 DKK
Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Specifikationer

crossbody skuldertaske inkl. aftagelig pung med lynlås

Den smukke Laura crossbody fra muud er en enkel og tidløs taske, der vil bringe glæde sæson efter sæson. Med Laura får du nemlig en taske, hvor stil og godt håndværk går hånd i hånd. Tasken er lavet i hånden af dygtige håndværkere i lækkert og holdbart læder. Det betyder, du kan have glæde af din taske i mange år.

Bær tasken over skulderen i den elegante skulderstrop, eller juster længden på skulderstroppen, så den er lang nok til at kunne bæres crossbody. Skulderstroppen er desuden aftagelig. Du kan derfor også vælge at fjerne den helt og i stedet bære tasken i de to små håndtag.

Den smukke Laura-taske er lavet i blødt læder, der giver kant til taskens ellers klassiske look. På forsiden har tasken et diskret muud-logo, som er præget i læderets overflade. 

Tasken lukkes med en lynlås og består indvendigt af et åbent rum. I den ene side er en lille ekstra lomme med lynlås, som er perfekt til opbevaring af f.eks. nøgler, makeup og pung. I den anden side er to mindre lommer med plads til f.eks. en mobil. Med tasken følger også en lille pung med lynlås, som kan sættes fast på taskens inderside med en aftagelig strop. På den måde ved du altid, hvor den er. 

  • Håndlavet i læder
  • Aftageligpung medfølger
  • Lukke smed lynlås
  • Aftagelig og regulerbar skulderstrop
  • Praktiskelommer i forskellige størrelser 

Højde: 19 cm

Længde(top): 30 cm

Længde(bund): 22cm

Dybde: 7 cm

Materiale: Læder

Foret: Polydrill med glat overflade, der garanterer nem vedligeholdelse.

Plejevejledning: muud Care & Clean

Læder er et naturprodukt. Derfor kan udseendet variere fra produkt til produkt. Ligeledes kan farvegengivelsen på webshoppen variere fra det produkt, du modtager.