Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Krydsnøgleapparat - Beige og rød

310,00 DKK
Varenummer: 9151

Krydsnøgle apparat skal man bruge når der skal vindes en fed op til almindelige garnnøgler, her får du et virkelig flot resultat, som både er flot og pæn i forhold til at du selv gjorde det med hånden. Så kan man også trække tråden ud fra midten og fra ydersiden af garn nøglen. Med dette krydsnøgleapparat er du virkelig godt kørende når du laver mange garn fede. Krydsnøgleapparatet har målene 12 cm lang, 9 cm bred, og 19 cm høj. Den kan monteres alle steder der har en kant på min 3,50 cm tykkelse, så der er mulighederne mange. Den skal ikke spændes for hårdt, kun så den ikke kan rokke sig, så kan du gå i gang med dit arbejde med at vinde garn op.

Montering

Pak pakken ud, du tager spindlen og monter den på akselen, den del der kører rundt, tryk ned og drej. Monter krydsnøgleapperatet på  en kant, bord vindueskarm, og skru den fast på kanten. Du trækker garnøjet ud til den passende længde, og så er der serveret med mange nye garnnøgler til dine mange nye projekter.

Anvendelse

Du tager din garn fed frem, tager den ene ende som skal vikles rundt om garnøjet på stangen. Så sætter du garnet fast på toppen af spindlen. Vikel garnet med uret om spindlen. Husk at holde garnet stramt når der drejes på håndtaget med uret.

Specifikationer

    Krydsnøgle apperat til fed
    Farve: Rød og sandfarvet

Antal
1
Tilføj til kurv