Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop
knitting fools opskrift annette danielsen isager garn
knitting fools opskrift annette danielsen isager garn

Knitting Fools - Annette Danielsen

250,00 DKK
Varenummer: 9788793252257

Knitting Fools af Annette Daniselsen - Strikkebogen du ikke kan undvære

knitting Fools er skabt af den talentfulde designer Annette Danielsen. Med 16 unikke modeller i Isagergarn til kvinder præsenterer denne bog et smukt udvalg af strikkeopskrifter.

Lad dig inspirere af en kunstnerisk rejse, der blev startet af den anerkendte Aros udstilling "Fools" i 2015. Her blev mere end 200 af Michael Kviums fascinerende malerier fremvist. Denne fremragende strikkebog er en hyldest til denne kunstneriske begivenhed og vil efterlade dig tryllebundet med sin skræmmende, underfundige og humoristiske inspiration.

Opskrifterne i KNITTING FOOLS er indbydende, venlige og utroligt smukke. Annette Danielsen har nøje bearbejdet Kviums farver og motiver, og formået at overføre dem til strikketeknikker, garnfarver og detaljer, der perfekt passer ind i hendes eget enestående design-univers. Måden, hvorpå Kviums malerier præsenteres side om side med de strikkede trøjer, er med til at forstærke og underbygge den kreative inspiration.

Bliv ført ind i en verden af elegance og unikke strikkemønstre, da alle modellerne i denne bog er skabt med højeste kvalitet i tankerne. Ved brug af garn fra Isager er der garanti for et slutresultat, der både vil fortrylle dig og dine omgivelser.

Bogen indeholder 16 modeller.

Sider: 121, Indbundet, Dansk

Antal
1
Tilføj til kurv