Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Lantern Moon Charm - Knitpro - udskifteligt rundpindesæt

670,00 DKK
Varenummer: 50304

Smuk Charme fra Knitpro - Lantern Moon

Type: sæt med udskiftelige rundpinde i 5 størrelser

Materiale: ibenholttræ

Længde, wirer: 60 og 80 cm

Tykkelse: 3.0 mm – 5.0 mm

Længde, pinde: 13.0 cm

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sættet indeholder følgende:

Få en fantastisk strikkeoplevelse med Lantern Moon Charm udskiftelig rundpindesæt fra KnitPro

Opnå en endeløs kreativ mulighed for at strikke forskellige designs med Lantern Moon Charm udskiftelig rundpindesæt fra KnitPro. Dette sæt indeholder 5 forskellige størrelser af udskiftelige rundpinde, så du kan eksperimentere med forskellige garnkvaliteter og tykkelser. Med de drejbare wirer i 2 forskellige længder, kan du oprette op til 10 forskellige rundpinde, og med det brede udvalg af størrelser er du dækket godt ind.

Håndlavet med luksuriøse materiale

Lanten Moon Charm rundpinde er særligt specielle. Pindene er lavet i det eksklusive ibenholttræ, der kommer fra statsautoriserede trælagre og overholder alle lokale og internationale love. Træet er både stærkt og holdbart, mens det stadig er let og behageligt at arbejde med. Rundpindens glatte og fine overflade gør, at maskerne glider let, og skaber en varm og behagelig fornemmelse i dine hænder.

24 karat guld

Den unikke design detalje på Lantern Moon Charm rundpindene er belægningen af 24 karat guld. Det giver rundpindene et elegant og sofistikeret udseende. Wirerne er fremstillet af rustfrit stål, der er overtrukket med nylon, hvilket gør dem bløde og glatte. Hukommelsesfrie wirer betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om vridninger og knuder, mens du strikker.

Lantern Moon Charm - Brug præcis den rundpind, som opskriften kræver

Dette sæt giver dig den fleksibilitet, som du har brug for, og du behøver ikke at investere i flere forskellige størrelser af faste rundpinde. Skiftning af wire og pind er nemt med den medfølgende strammenøgle. Skru wiren og pinden sammen, og brug nøglen til at stramme det hele. Strammenøglen kan også bruges, når du skal løsne pinden fra wiren.

Perfekt opbevaring

Opbevar og beskyt dit Lantern Moon Charm rundpindesæt i det bløde, silkeomslag med lynlås. Omslaget har rigelig plads til både rundpinde, wirer og tilbehør. Den broderede detalje på forsiden giver omslaget et elegant udseende.

Lantern Moon - En del af Knitpro

Lantern Moon er et brand, der er en del af KnitPro, en af verdens førende producenter af strikkepinde og hæklenåle. Med Lantern Moon Charm rundpindesæt fra KnitPro får du ikke kun kvalitet og holdbarhed, men også en fantastisk strikkeoplevelse.


3.0 mm udskiftelige rundpinde x 2

3.5 mm udskiftelige rundpinde x 2

4.0 mm udskiftelige rundpinde x 2

4.5 mm udskiftelige rundpinde x 2

5.0 mm udskiftelige rundpinde x 2

Wire 60 cm x 1

Wire 80 cm x 1

Stoppere til wire x 4

Strammenøgler x 2

Maskemarkører x 5