Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Et Hav af Masker af Gitte Verner Jensen og Lotte Rahbek

349,00 DKK
Varenummer: 9788794446372

"Et hav af masker": Tidløse designs inspireret af sømandens verden

'Et Hav af Masker' af Lotte Rahbek og Gitte Verner Jensen er fyldt med vidunderlige klassiske sømandssweatre og strikkeopskrifter. Dyk ned i dette fantastiske hav af mønstre og opskrifter, der præsenterer 23 tidløse designs til både voksne og børn i alle aldre og køn.


Designerne har trukket inspiration fra fortidens ægte søfolk, blæsende fiskere og kvinder med ru røde hænder og skabt designs, der ærer deres klassiske trøjer. Her finder du opskrifter baseret på historiske fotos fra arkivet hos M/S Museet for Søfart i Helsingør. Disse billeder er blevet fortolket og brugt som inspirationskilde, hvilket afspejles i mønstrene, farverne og designet i bogen.

'Et hav af masker' byder på stilfulde trøjer, huer og tilbehør til voksne og børn i alle køn og aldre. Farverne i opskrifterne hjælper med at fortælle historien om havet, men du kan naturligvis også tilføje dine egne farvevalg og gøre designet personligt. Bogens designs er skabt med mulighed for, at du kan bygge videre på dem og lade din kreativitet blomstre.

For at sætte prikken over i'et er bogen prydet med smukke billeder taget af den talentfulde fotograf Sibel Rønstrup. Derudover er der brugt garn fra nogle af de mest anerkendte producenter som Isager, Sandnes, Rauma, Filcolana og Krea Deluxe, hvilket sikrer dig materialer af højeste kvalitet.

Find din indre sømand eller fisker frem og skab tidløse mesterværker med "Et hav af masker". Denne bog er en uundværlig gave til både strikkeentusiaster og dem, der elsker det klassiske og autentiske look. Gå ikke glip af chancen for at blive en del af dette maritime strikkeeventyr.

290 sider, Hardback, Dansk

Antal
1
Tilføj til kurv

Om Lotte Rahbek bag strikkebogen 'Et Hav af Masker'

Lotte Rahbek er uddannet Cand. Scient. i datalogi og informationspsykologi fra Københavns Universitet. Hun har i mange år arbejdet i IT-branchen og derudover boet og arbejdet i USA. I 2017 startede hun med at designe strik til børn i familien, og siden 2020 har hun strikket under navnet Apple of My Eye. Lotte Rahbek har gennemgået en række kurser i strikketeknik og strikdesign ved Københavns Professionshøjskole. Hendes stil er enkel og er kendetegnet ved enkle detaljer og farver, der tilsammen er unikke.