Til kaffeslapperas

249,00 kr.
Varenummer: 9788712046967

af Susanne Hoffmann

Med Kasper Eistrup, HuskMitNavn, Mads Nørgaard, Cathrine Raben Davidsen, Henrik Vibskov, Vilsbøl de Arce og Stine Maria Aalykke.
I Danmarks vel nok første kombinerede foto-, strikke- og samtalebog møder ovennævnte syv designere og kunstnere syv garvede damer med mod på livet – nemlig de kvinder fra strikkeklubben Kaffeslabberas, som skal føre ideerne ud i livet. Og som læserne dermed også får mulighed for at skabe selv.
Her er bl.a. mulighed for at strikke et ægte HuskMitNavn-kunstværk på en sweater, strikke en bodystocking med headpiece, sokker, børnesweatre, eller lave et spøgelse, en pude eller en kopvarmer formet som en pingvin.
Bogen igennem kommer de syv ældre kvinder med deres livserfaring og anskuelser, når de mødes til kaffe og kage med nogle af landets mest toneangivende designere og kunstnere. Nysgerrighed og åbenhed er nøgleordet for samarbejdet på tværs af alder, uddannelse og ståsted. Hvem der har fat i den lange ende af garnnøglet kan være svært ved at afgøre, men samtalerne emmer af glimt i øjet, kvindernes mod til at udfordre sig selv, og en fin forståelse for hinandens talenter, generationerne imellem. Langsommeligt håndværk er oppe i tiden – måske fordi tid er vores dyrebareste ressource. Strikkeklubben Kaffeslabberas blev startet på Amager i 2008 på initiativ af den dengang 27-årige designer Susanne Hoffmann og fire kvinder fra ældrecentret Sløjfen. I dag mødes ti strikkesøstre hver tirsdag for at strikke trøjer, strømper, halstørklæder og meget andet, som bliver solgt i butikkerne Mads Nørgaard-Copenhagen og Henrik Vibskov Boutique. Overskuddet går til Sløjfens kaffekasse, der financierer foredrag, fester og udflugter for alle ældrecentrets medlemmer.
De syv strikkende kvinder er: Ketty Brøgger, Erna Christensen, Birthe Mandix, Irene Menche, Lilly Mary Nielsen, Hilda Nielsen og Annelise Rasmussen.
Bogen er udstyret med forord af Gudrun Hasle og fotos af Mads Emil Hilmer og tekster af Jesper Knudsen.

Sider: 187, Indbundet

Antal
1
Tilføj til kurv