Alpacaen kommerNyhed Alpaca Soxx 4PLY fra Lang Garn

Alpaca Soxx (4ply) er et luksuriøst garn fra Lang Yarn. Det er et vanvittig lækkert og blødt garn som består af 70% superfin alpaca og 30% slidstærk nylon. Den slidstærke nylon gør at Alpaca Soxx er genialt til strømper - og hvorfor ikke have et par strømper i det blødeste alpaca-garn? Trods navnet Alpaca Soxx kan det også bruges til at strikke både bluser, sjaler og sweatre.

Produktionen af garnet er sket med hensyn til miljøet, og kan maskinvaskes på et uldprogram op til 40 grader. Garnet er mærket med Lang Garns Easywash. Easywash er certificeret af Ökotex, Bluesign og Reach.

Fiber: 70% alpaca og 30% nylon

Løbelængde: 100 g = 390 m

Vejledende strikkefasthed: 30 m x 41 p = 10 x 10 cm

Vejledende pinde: 2½ - 3½

Kan maskinvaskes

NYHED MILLE COLORI SOCKS & LACE LUXE

GÅ TUTTI - FRUTTI MED ULDGALLERIET

Hos Uldgalleriet har vi fået de første frugter fra Regias Tutti-Frutti serie i BOMULD.

Hvert par strømper er designet med udgangspunkt i friske frugter. Garnet består af 72% bomuld, 18% polyamid og 10% polyester - hvilket giver en god slidstyrke og har en løbelængde på 420m/50g. Nøglerne er farvet vha. computerteknologi - Så du skal bare strikke derudaf, indtil du har et par strømper i frugtfriske farver.

Kom sommeren i møde med bomuld og skønne farver 

Hver nøgle strækker til et par strømper i str. 36 - 46

Pris kun 69 kr - normalpris 77 kr.

Savner du en opskrift? PetiteKnits Everyday Socks

NYD ET STYKKE CASHMERE FRA BARCELONA

Fra Barcelona har vi fået dette nye garn som består af 10% cashmere og 90% bomuld. Garnet er en del af CONCEPT-serien fra det catalanske firma KATIA. 

KATIA har udviklet dette silkebløde garn som er ideelt til at strikke eller hækle sommerens veste, toppe, sjaler og er perfekt til babycardigans og -bukser.

Vi har flere farver på vej. 

NYE FARVER I MIDNATSSOL FRA


NYT GARN - PIMABOMULD