Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Nyheder fra Hjelholt Uldspinderi

Ny farve 34 - klar rød i Håndværksgarn

I butikken er landet en helt ny farve 34 klar rød i Håndværksgarn fra Hjelholt Uldspinder. Den klare røde farve er den perfekte til julesweateren. Håndværksgarnet er en ægte klassiker fra Hjelholt. Den løber 200 m / 100 g og passer til pind: 4,5 og 6 med en strikkefasthed på 17m x 21p på p. 5.

Ny Uldsæbe - Svanemærket og 100% parfumefri.

Hjelholt Uldspinderi er stolte af at kunne præsentere deres helt nye, forbedrede uldsæbe. Efter lang tids udvikling og redesign er deres sæbe endelig tilbage på hylderne. Hjelholt har sørget for, at deres sæbe lever op til de højeste standarder

Hjelholt Uldspinderis uldsæbe er 100% parfumefri og utrolig drøj i brug – ligesom den gamle version. Den er Svanemærket, hvilket betyder, at den opfylder alle miljømæssige krav. Vores sæbe kan anvendes både til silke og uld, hvilket gør den til et alsidigt valg.

De har justeret doseringsanvisningen i forhold til den tidligere version, da de har erfaret, at sæben er endnu mere drøj, end de først antog. Det betyder, at vores uldsæbe nu rækker endnu længere. For håndvask anbefales det at bruge 12 ml (1 hætte) til 10 liter vand, og til maskinvask anbefaler de 25 ml (2 hætter) til en vask af cirka 2 kg.