Her kan du betale med Forbrugsforeningen Her kan du betale med Forbrugsforeningen

Uldgalleriet Garnbutik Nordsjælland Isager Camarose Hjelholt Filcolana Pascuali
Tilbage til webshop

Et Strikkeliv 2 - Ud i Verden | Ny bog af Marianne Isager

UDKOMMET: Marianne Isagers nye bog "Et Strikkeliv - Ud i Verden"

"Et Strikkeliv - Ud i verden" er anden del af trilogien Et Strikkeliv. Her tager Isager læserne med på en spændende rejse gennem hendes liv med strik. Bogen fokuserer især på hendes oplevelser i 90'erne, hvor hun begynder at udforske verden omkring sig. Rejser til Latinamerika, Afrika, Grønland og Nepal åbner op for en verden af inspiration, hvor Isager ikke kun lader sig inspirere af mønstre og materialer, men også af naturen, bygningerne, traditionerne, maden og menneskene.

"Et Strikkeliv - Ud i Verden" præsenterer også nogle af Isagers ikoniske modeller fra fortiden, der afspejler tidsånden og hendes rejseoplevelser. Men bogen byder også på 16 nye og unikke strikkeopskrifter, der bygger videre på hendes inspirerende rejser. Alle modellerne udstråler håndværksmæssig ekspertise og er skabt med brug af de bedste garnkvaliteter fra Isager.

Tag med på en inspirerende rejse ind i Marianne Isagers verden af strikkeinspiration! Hendes bog "Et Strikkeliv - Ud i Verden" formidler hendes brede udvalg af rejser og dybdegående betragtninger om verden omkring hende gennem fantastiske strikkeprojekter. Oplev, hvordan Isager udforsker og skaber med garnets tråde og mønstrenes sprog, mens Tversted forbliver et stabilt anker i hendes liv. Forudbestil din egen bog allerede nu!