Her kan du betale med Forbrugsforeningen 

Tilbage til webshop

NYT GARN FRA CAMAROSE

NYT ØKOLOGISK HØRGARN  FRA CAMAROSE - SLIDSTÆRKT - NATURFIBER - BÆREDYGTIGT 

LØVETAND er et hørgarn, der består af 100% økologiske hørfibre. Garnet består af en tynd tråd, der er strikket til et fint rør. Røret gør, at hørfiberen fremstår blødere, end hvis det blot er en enkelt tråd. 

LØVETAND er velegnet til sommerstrik i form af toppe, tees, kjoler og nederdele. Hækles LØVETAND er den egnet til strandtasker, punge og andet tilbehør, der kræver en fast struktur. Hør køler på en varm sommerdag.

Hør består af hørblomstens stængel, der gør garnet robust og slidstærkt. Hør kan derfor også føles en smule stift, når der strikkes eller hækles i det, men hør bliver blødere i brug. 

Farvepalet består af støvede, klassiske og fint afstemte farver, der gør, at farverne kan kombineres med hinanden.

BONUSINFO:

Hørfibren, der er brugt i LØVETAND, kommer fra Belgien, og selve garnet er produceret i Italien specielt til CaMaRose. Garnet er farvet i følge REACH regulativet. 

Produktinfo:

Materiale: 100% økologisk hør fibre.

Vejledende strikkefasthed: 21-22 masker x 31-31 rækker målt pr. 10 x 10 cm på pind 3,5-4.

Anbefalede pinde og nåle: nr. 3,5-4.

Vægt / løbelængde: 50 gr = 140 meter.

Det anbefales at vaske det færdige arbejde på skånevask på 30 grader med vaskemiddel, der egner sig til hør. Der må IKKE bruges almindeligt vaskemiddel til LØVETAND, da dette indeholder blegnings- og opløsningsmidler, der vil ødelægge hørets fibre.